събота, 14.09.24
12.8 C
София
15 C
Пловдив
22.6 C
Варна
Search Suggestions

      ЦСКА обяви официално назначаването на Александър Томаш

      Новият наставник на червените ще може да дава своите наставления още на мача с Ботев Пловдив

      Сагата с привличането на Александър Томаш в червените най-после приключи. Бившият играч на столичани ще наследи на поста отстранения Томислав Стипич, след като 31-кратните шампиони на България започнаха кошмарно сезона – 4 загуби в първите 5 мача. Роденият във Велико Търново специалист идва в София от Спартак Варна, а преди това у нас е ръководил Локомотив Пловдив, Берое, Верея, Етър, Локомотив Горна Оряховица, Банско.

      Заедно с Томаш в ЦСКА пристигат и помощниците му – Христо Колев – Бащата, Константин Мирчев и Тодор Кючуков. В клуба остава Иван Мирчев, който ще продължи да бъде кондиционен треньор. По повод на новото назначение армейците написаха на официалната си фейсбук-страница:

      „Александър Томаш се завърна в редиците на “армейците”, а с него у дома се завръщат и Константин Мирчев, и Тодор Кючуков! Христо Колев също е в щаба им, а Илиян Митрев остава и в новия треньорски състав като кондиционен треньор. Желаем им успех и победа още в петък! Предвид кратките срокове за подготовка преди мача, представянето на новия ни треньор ще бъде следващата седмица. Ще ви уведомим допълнително за подробностите.“

      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ