сряда, 18.09.24
16.8 C
София
23 C
Пловдив
19 C
Варна
Search Suggestions

      Черно море и Арда (Кърджали) завършиха 1:1 

      Националът Живко Атанасов спаси "моряците" срещу Арда

      Черно море и Арда (Кърджали) завършиха 1:1 в интригуващ мач от изтегления 12-ти кръг на efbet Лига. В 14-ата минута Феликс Ебоа Ебоа даде преднина на гостите, които бяха много близо до успеха, но секунди ги разделиха от трите точки. В четвъртата минута на добавеното време Живко Атанасов се разписа за 1:1. Така „Тича“ остава непревземаема крепост. Вече в 24 мача тимът на Илиан Илиев не е губил на собствен терен.

      След равенството Черно море е трети с 15 точки. Пред „моряците“ са Левски и Ботев (Пловдив) – с по 16 т. Aрда е седми с 11 т.

      Първата интересна ситуация беше пред вратата на гостите от Кърджали. В 9-ата минута Дуду проби по десния фланг, центрира към Васил Панайотов, но опитният халф не успя да завърши по най-добрия начин. В 14-ата минута Арда поведе. Плеймейкърът на тима на Александър Тунчев Борислав Цонев центрира от корнер, a Феликс Ебоа Ебоа се извиси в полето пред Пламен Илиев и се разписа с глава – 0:1.

      В 47-ата минута Васил Панайотов стреля от границата на наказателното поле, Анатолий Господинов имаше известни затруднения, но в крайна сметка успя да улови топката. Три минути по-късно Дуду подаде на резервата Клаудиу Кешерю, но опитният голмайстор не можа да се възползва.

      В 60-ата минута Едгар Пашеко получи добра възможност да изравни резултата, но ударът му попадна право в ръцете на Господинов. В 67-ата Станислав Иванов отбеляза, но попадението бе отменено заради засада на нападателя.

      В 86-ата минута „моряците“ изпуснаха отличен шанс за изравнителен гол. Дани Мартин проби по левия фланг и центрира в наказателното поле към Велислав Василев, който от перфектна позиция не успя да нацели топката с глава, а с рамо, и я изпрати в аут. 

      В четвъртата минута на добавеното време тимът на Илиан Илиев все пак стигна до точката. Клаудиу Кешерю подаде на Пашеко, който пусна към Живко Атанасов и опитният бранител отбеляза за радост на феновете на „Тича“ – 1:1.

      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ