понеделник, 30.09.24
10.8 C
София
15 C
Пловдив
12.7 C
Варна
Search Suggestions

      Страсбург запозна Марсилия с пораженията

      До края на мача хората на Роберто Де Дзерби така и не успяха да преодолеят защитата на домакините и в крайна сметка загубиха мача

      Страсбург победи Олимпик Марсилия с 1:0 в двубой от 6-ия кръг на Лига 1. Единственото попадение в мача реализира Диего Морейра, като по този начин Страсбург нанесе първа загуба на марсилци от началото на сезона и на свой ред събра 9 точки, с които се изкачи до 8-ото място във временното класиране. OM пък остава на третото място с 13 точки в актива си, пропускайки да се изравни на върха в таблицата с ПСЖ и Монако, които имат по 16 точки. 

      Страсбург създаде първото чисто положение в мача, при което Дилан Букуа в 9-ата минута стреля опасно, но прати топката покрай левия страничен стълб.

      Натискът на домакините продължи, а в 16-ата минута Андрей Сантош се свлече в наказателното поле, но съдията подмина претенциите му.

      Емануел Емега пък стреля с глава след центриране в 28-ата минута, но прати топката над вратата.

      Пет минути след това Емета овладя топката на границата на наказателното поле и я насочи към лявата част от вратата, но Херонимо Руи спаси.

      Стражът на марсилци обаче, нямаше какво да направи в 40-ата минута, когато Себастиан Нанаси подаде към Диего Морейра, който имаше много свободно пространство в наказателното поле и прати топката в мрежата за 1:0!

      След почивката гостите тръгнаха устремено в атака. В 55-ата минута Джордже Петрович направи брилянтно спасяване при удар на Мейсън Грийнууд.

      Единадесет минути по-късно стражът на Страсбург спаси и удар на Нийл Мопе, който бе насочен в средата на вратата му.

      Грийнууд получи нов шанс за изстрел в 70-ата минута, когато се оказа с топката на границата на наказателното поле, но не уцели вратата.

      До края на мача хората на Роберто Де Дзерби така и не успяха да преодолеят защитата на домакините и в крайна сметка загубиха мача.

      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      Сайтът е защитен от reCAPTCHA и Политиката за Поверителност и Общи Условия на Google са приложени.

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ