Search Suggestions
      неделя, 20.10.24
      Search Suggestions

          Заради забраната на военноморските търговски изложения: Израел съди Макрон

          Това съобщи днес израелският външен министър

          Израелският външен министър Израел Кац днес обяви, че е наредил на своето министерство да започне съдебно производство срещу френския президент Еманюел Макрон, след като Париж забрани на израелски фирми да участват в предстоящото търговско изложение за военноморски сили, предава Ройтерс. Решението за забрана на израелски фирми е последният пореден инцидент, подхранван от безпокойството на правителството на Макрон относно поведението на Израел във войните в Газа и Ливан.

          „Euronaval“ каза в изявление миналата седмица, че френското правителство го е информирало, че на израелски делегации не е разрешено да излагат щандове или оборудване, но могат да присъстват на търговското изложение. Решението засяга седем фирми, се казва в съобщението.

          „Инструктирах Министерството на външните работи да предприеме правни и дипломатически действия срещу френския президент… решението да попречи на израелските компании да представят своите продукти на изложението @SalonEuronaval в Париж следващия месец“, каза Кац в изявление на социалната платформа Екс.

          СВЪРЗАНИ НОВИНИ

          ОСТАВИ КОМЕНТАР

          Моля, въведете коментар!
          Моля, въведете името си тук

          Сайтът е защитен от reCAPTCHA и Политиката за Поверителност и Общи Условия на Google са приложени.

          - Реклама -

          НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

          Зареждане...
          - Зов за Помощ - spot_img

          ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ

          Search Suggestions
              Search Suggestions