Search Suggestions
      неделя, 30.03.25
      Search Suggestions

          ADOR грабна наградата на читателите в „Ресторант на годината“ на сп. Бакхус

          Кулинарната перла на InterContinental Sofia заблестя за пореден път с признание за изтънчен вкус и качество в най-оспорваната категория на конкурса

          Гастрономията е изкуство, а ADOR безспорно е негов майстор. Именно заради своята кулинарна прецизност и безкомпромисно качество, ресторантът – разположен в сърцето на София, бе удостоен с наградата „Ресторант на читателите“ на престижните награди на списание „Бакхус“.

          - Реклама -


          Събитието, проведено на 27 март 2025 г., беше истински празник на вкусовете, вдъхновението и кулинарното изящество. ADOR бе сред звездите на вечерта, печелейки овациите на публиката, която оцени неговата авторска кухня и стилно изживяване – сред над 50 топ ресторанта, именно ADOR бе избран за фаворит от ценителите на гастрономията, доказвайки още веднъж, че високото качество и безупречното обслужване не остават незабелязани.


          Призът беше връчен на Ирина Карадакова, мениджър „Храна и напитки“ и на Виолета Милушева, директор „Продажби и маркетинг“ на InterContinental Sofia.


          Инициативата, която отбеляза третото десетилетие на наградите „Ресторант на годината“, постави акцент върху качеството, иновациите и цялостното гастрономическо изживяване. Събитието тази година беше подкрепено от JRE – Jeunes Restaurateurs, обединяваща най-добрите млади готвачи в Европа, то предложи звездна вечер, в която гостите се насладиха на майсторството на международно признати шеф-готвачи от Ирландия, Италия и Испания, носители на отличия от Michelin.


          Разположен на пл. „Народно събрание“, ресторант ADOR отдавна се е утвърдил като синоним на висококачествена кухня и изискан стил, а поредната награда затвърждава позицията му като лидер на българската кулинарна сцена и подчертава значението му за развитието на гастрономията у нас.

          Гастрономията е изкуство, а ADOR безспорно е негов майстор. Именно заради своята кулинарна прецизност и безкомпромисно качество, ресторантът – разположен в сърцето на София, бе удостоен с наградата „Ресторант на читателите“ на престижните награди на списание „Бакхус“.

          - Реклама -


          Събитието, проведено на 27 март 2025 г., беше истински празник на вкусовете, вдъхновението и кулинарното изящество. ADOR бе сред звездите на вечерта, печелейки овациите на публиката, която оцени неговата авторска кухня и стилно изживяване – сред над 50 топ ресторанта, именно ADOR бе избран за фаворит от ценителите на гастрономията, доказвайки още веднъж, че високото качество и безупречното обслужване не остават незабелязани.


          Призът беше връчен на Ирина Карадакова, мениджър „Храна и напитки“ и на Виолета Милушева, директор „Продажби и маркетинг“ на InterContinental Sofia.


          Инициативата, която отбеляза третото десетилетие на наградите „Ресторант на годината“, постави акцент върху качеството, иновациите и цялостното гастрономическо изживяване. Събитието тази година беше подкрепено от JRE – Jeunes Restaurateurs, обединяваща най-добрите млади готвачи в Европа, то предложи звездна вечер, в която гостите се насладиха на майсторството на международно признати шеф-готвачи от Ирландия, Италия и Испания, носители на отличия от Michelin.


          Разположен на пл. „Народно събрание“, ресторант ADOR отдавна се е утвърдил като синоним на висококачествена кухня и изискан стил, а поредната награда затвърждава позицията му като лидер на българската кулинарна сцена и подчертава значението му за развитието на гастрономията у нас.

          СВЪРЗАНИ НОВИНИ
          - Реклама -

          ОСТАВИ КОМЕНТАР

          Моля, въведете коментар!
          Моля, въведете името си тук

          - Реклама -
          ТОП ДНЕС
          ТОП 14 ДНИ

          Зареждане…

          Зареждане…

          Search Suggestions
              Search Suggestions