петък, 20.09.24
18.8 C
София
21 C
Пловдив
20.8 C
Варна
Search Suggestions

      BIRD: Клошар става „сламен милионер“ с подписа на Любомир Каримански (ДОКУМЕНТИ)

      Разследващият сайт BIRD публикува поредни данни, които уличават кандидата за гуверньор на БНБ от „Има такъв народ“ Любомир Каримански в съмнителните действия по времето, когато е заемал ръководна длъжност в „Инвестбанк“.

      Повече информация за случая вижте: ТУК!

      Ето какво пишат колегите от BIRD. Публикуваме позицията без редакторска намеса: 

      Поради големия обществен интерес публикуваме споразумението между събирача на метали Васил Колев и Инвестбанк, подписано от управителя Любомир Каримански.
      Според споразумението Колев, който живее в коптор в „Модерно предградие“ /на снимката/, бил получил на каса 1,2 млн. лева и така се бил уредил търговския спор с Инвестбанк за липсващи 851 000 лв. от сметките на фирма ДИГ-94.
      В същия ден, 13.08.2015 г., някой е успял да впише Колев като управител на ДИГ-94 в Търговския регистър, но няколко дни по-късно по жалба на истинския управител вписването е заличено.
      Пред полицията Васил Колев казва, че не е виждал никакъв милион.
      В резюме: Инвестбанк краде пари от сметка на клиент, а когато е осъдена да ги върне, намира клошар, прави го с измама управител на фирмата и подписва с него споразумение, че уж му е върнала парите.
      И под всичко това се подписва кандидатът да управлява парите на България.
      P.S. Нотариусът Весела Ивчева, заверила този договор, е същата, за която Илия Златанов от 8-те джуджета разказваше, че е била карана в Правителствена болница да подпише прехвърлянето на дружествените дялове на жената на Пепи – Еврото – Любена Петрова.
       
       
       
       
       
       
       
       
      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ