петък, 20.09.24
19.8 C
София
22 C
Пловдив
20.8 C
Варна
Search Suggestions

      Даниел Лорер: Не бях склонен да продавам лесно, ето защо цената за моя имот е по-висока

      ,,Не бях склонен да продавам лесно. Ето защо цената за моя имот е по-висока от цената за фирмата. “ Това заяви Даниел Лорер – ПП-ДБ пред журналисти в кулоарите на парламента.

      ,,Няма абсолютно никакъв повод за спекулация“, каза още той.

      „Купувачът на къщата видители продава винетки. Купувачът реши да купи този имот. Когато купувачът иска да купи един имот, той е склонен да даде цена”, каза Лорер.

      “Категорично няма никакъв повод за помисли, че има каквато и да било политическа облага след продажбата на имота ми на ул. “Чаталджа”, защото купувачът на къщата продава винетки. Изборът на купувача беше от самия него. “Ето защо цената на моя имот е по-висока от цената за фирмата. Ако сте забелязали цените на имотите в София дори са значително по-високи, имоти в центъра се продават и над 5 млн.”, каза още той.

      „Доворката за купуване е още от 2020 година. Нека да нямаме спекулации по този въпрос. Всеки, който е правил дом, знае колко усилия коства”, заяви Лорер.

      „Темата за пътна инфраструктура не е моя тема, така че аз изцяло се съобразявам. Аз по отношение на пътната инфраструктура, нямам никакво отношение”, допълни Лорер.

      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ