петък, 20.09.24
11.8 C
София
14 C
Пловдив
15.1 C
Варна
Search Suggestions

      Полк. Марков: Аз съм роден бял вълк и ще умра като такъв!

      Експертът по национална сигурност полковник Николай Марков се обърна към последователите си в социалните мрежи и коментира влизането си в политиката.

      „Много хора ми задават въпроса свързан с участието ми в изборите чрез партия. Казал съм бил, че няма да правя партия!?“, започва той.

      „Честно казано не разбирам защо някои хора са толкова обезпокоени при факта, че в България има регистрирани стотици партии. Една повече, с мен или без мен не променя нищо.“, казва Марков.

      „Запомнете много добре – каквото казвам, това и върша. Моля, да не ме сравнявате с някой, нещо и дори с вас самите. Аз съм роден бял вълк и ще умра като такъв! Моят път във вечността е начертан.“, заявява експертът по национална сигурност.

      В същата публикация той споделя и политческите си амбиции:

      „Ще поема ръководството на партия, която не съм създал аз и която не е претендирала досега за властта. Лично и публично ще ръководя целия процес по установяването и във властта, което означава, че ще понеса и отговорността.“

      Той обаче е категоричен, че това не го прави „партиец“. 

      „Път, който е направен за хилядите млади хора, които обичат, мечтаят и искат. По този път аз мога само да им помагам, докато имат нужда да ме виждат с очите си. И се надявам това да е много кратък процес на натрупване, установяване и приемственост. След това ще се оттегля! С рибарска лодка, усмивка и щастлив капитан на борда й.“, завършва изявлението си във Фейсбук полковник Николай Марков. 

      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ