четвъртък, 19.09.24
18.8 C
София
25 C
Пловдив
19.1 C
Варна
Search Suggestions

       Кобрата разплака Пенев и Локо (Пд) в 97-ата минута

      Хебър геройки измъкна точка от "смърфовете"

      Локомотив (Пловдив) и Хебър (Пазарджик) направиха зрелищно 3:3 на „Лаута“ в първи мач от програмата на изтегления 12-и кръг на efbet Лига. Герой за гостите стана Набил Макни. Известният с прякора Кобрата тунизийски национал се разписа в седмата минута на добавеното време и отне радостта на „смърфовете“.

      Двубоят беше по-специален за настоящия треньор на Локо и бивш на Хебър Любослав Пенев. За Ел Голеадор това бе мач №200 като наставник в родния футболен елит.

      Oтборът от Пазарджик, воден от треньора Веселин Великов, шокира „черно-белите“ още в третата минута. Душан Вукович стреля директно от пряк свободен удар от границата на наказателното поле, а с помощта на напречната греда матира Кристиан Томов – 0:1.

      В 15-ата минута момчетата на Любо Пенев изравниха. Ангел Лясков пусна отличен пас за Жулиен Лами, който овладя топката и реализира за 1:1. Още до почивката домакините стигнаха до пълния обрат. В 33-ата минута Лясков изведе Димитър Илиев, а капитанът на домакините бе точен за 2:1.

      Минути по-рано попадение на Владимир Медвед беше отменено заради засада.

      В 54-ата минута „смърфовете“ покачиха на 3:1. Жулиен Лами получи пас от Димитър Илиев в наказателното поле на Хебър и реализира в далечния десен ъгъл.

      В 75-ата играта бе спряна, за да се окаже медицинска помощ на привърженик на Локомотив. На терена влезе линейка, в която запалянкото беше качен и изведен от стадиона.

      В 80-ата минута беше отменен втори гол на Локомотив. Появилият се секунди по-рано Мартин Петков се разписа, но се оказа, че е бил в засада.

      Пълната драма настъпи в добавеното време, когато Хебър успя да стигне до точката. В първата минута на продължението Калоян Кръстев получи извеждащ пас от Набил Макни, след което излезе очи в очи с Томов и с дебютния си гол за тима от Пазарджик го преодоля за 3:2.

      В седмата добавена минута Хебър стигна до 3:3. Георги Търтов изведе Набил Макни при контраатака, а Кобрата от Тунис от близка дистанция бе точен и отне победата на Локомотив (Пловдив).

      След равенството „черно-белите“ са шести с 12 точки, а Хебър е на 14-ото място с 5 т.

      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ