Гастрономията е изкуство, а ADOR безспорно е негов майстор. Именно заради своята кулинарна прецизност и безкомпромисно качество, ресторантът – разположен в сърцето на София, бе удостоен с наградата „Ресторант на читателите“ на престижните награди на списание „Бакхус“.
- Реклама -
Събитието, проведено на 27 март 2025 г., беше истински празник на вкусовете, вдъхновението и кулинарното изящество. ADOR бе сред звездите на вечерта, печелейки овациите на публиката, която оцени неговата авторска кухня и стилно изживяване – сред над 50 топ ресторанта, именно ADOR бе избран за фаворит от ценителите на гастрономията, доказвайки още веднъж, че високото качество и безупречното обслужване не остават незабелязани.
Призът беше връчен на Ирина Карадакова, мениджър „Храна и напитки“ и на Виолета Милушева, директор „Продажби и маркетинг“ на InterContinental Sofia.
„За нас това признание означава много – то е доказателство, че страстта и усилията, които влагаме всеки ден, достигат до сърцата на нашите гости. За нас е чест да бъдем част от техните специални моменти и да продължаваме да ги изненадваме с нови вкусове и кулинарни вдъхновения“, сподели Виолета Милушева при получаването на наградата.
„Тази победа е не просто отличие, а свидетелство за отдадеността на нашия екип към кулинарното съвършенство и незабравимите моменти, които създаваме за всеки посетител. Да бъдем избрани от читателите на „Бакхус“ е най-високата оценка за нашата работа и мотивация да продължаваме да се надграждаме“, допълни тя.
Инициативата, която отбеляза третото десетилетие на наградите „Ресторант на годината“, постави акцент върху качеството, иновациите и цялостното гастрономическо изживяване. Събитието тази година беше подкрепено от JRE – Jeunes Restaurateurs, обединяваща най-добрите млади готвачи в Европа, то предложи звездна вечер, в която гостите се насладиха на майсторството на международно признати шеф-готвачи от Ирландия, Италия и Испания, носители на отличия от Michelin.
Разположен на пл. „Народно събрание“, ресторант ADOR отдавна се е утвърдил като синоним на висококачествена кухня и изискан стил, а поредната награда затвърждава позицията му като лидер на българската кулинарна сцена и подчертава значението му за развитието на гастрономията у нас.
Гастрономията е изкуство, а ADOR безспорно е негов майстор. Именно заради своята кулинарна прецизност и безкомпромисно качество, ресторантът – разположен в сърцето на София, бе удостоен с наградата „Ресторант на читателите“ на престижните награди на списание „Бакхус“.
- Реклама -
Събитието, проведено на 27 март 2025 г., беше истински празник на вкусовете, вдъхновението и кулинарното изящество. ADOR бе сред звездите на вечерта, печелейки овациите на публиката, която оцени неговата авторска кухня и стилно изживяване – сред над 50 топ ресторанта, именно ADOR бе избран за фаворит от ценителите на гастрономията, доказвайки още веднъж, че високото качество и безупречното обслужване не остават незабелязани.
Призът беше връчен на Ирина Карадакова, мениджър „Храна и напитки“ и на Виолета Милушева, директор „Продажби и маркетинг“ на InterContinental Sofia.
„За нас това признание означава много – то е доказателство, че страстта и усилията, които влагаме всеки ден, достигат до сърцата на нашите гости. За нас е чест да бъдем част от техните специални моменти и да продължаваме да ги изненадваме с нови вкусове и кулинарни вдъхновения“, сподели Виолета Милушева при получаването на наградата.
„Тази победа е не просто отличие, а свидетелство за отдадеността на нашия екип към кулинарното съвършенство и незабравимите моменти, които създаваме за всеки посетител. Да бъдем избрани от читателите на „Бакхус“ е най-високата оценка за нашата работа и мотивация да продължаваме да се надграждаме“, допълни тя.
Инициативата, която отбеляза третото десетилетие на наградите „Ресторант на годината“, постави акцент върху качеството, иновациите и цялостното гастрономическо изживяване. Събитието тази година беше подкрепено от JRE – Jeunes Restaurateurs, обединяваща най-добрите млади готвачи в Европа, то предложи звездна вечер, в която гостите се насладиха на майсторството на международно признати шеф-готвачи от Ирландия, Италия и Испания, носители на отличия от Michelin.
Разположен на пл. „Народно събрание“, ресторант ADOR отдавна се е утвърдил като синоним на висококачествена кухня и изискан стил, а поредната награда затвърждава позицията му като лидер на българската кулинарна сцена и подчертава значението му за развитието на гастрономията у нас.
Само за ден екипите на МВР са хванали 35 пияни шофьори зад волана.
13 526 моторни превозни средства са проверени в рамките на разпоредената специализирана...
Петима души са пострадали вчера около 19:00 часа при катастрофа на пътя в прохода Петрохан, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Монтана.
Катастрофата е...
Възобновил се е пожарът над река Илийна в Природен парк „Рилски манастир", който наскоро бе локализиран и потушен, каза говорителят на Областна дирекция на...