София 13 °C София 13°C - разкъсана облачност Велико Търново 12 °C Велико Търново 12°C - предимно облачно Пловдив 18 °C Пловдив 18°C - предимно облачно Варна 11 °C Варна 11°C - облачно Бургас 13 °C Бургас 13°C - облачно

61 дни от изчезването на Емил Боев

Иванка Стоянова: Вече се изчерпахме от мислене какво може да се е случило

22 мОбщество 218 Рая Златинова

"Все още никой не е свързвал с нас. Вече не знаем към кого да се обърнеми се надяваме. Няма абсолютно никаква причина за изчезването му. Вече се изчерпахме от мислене какво може да се е случило", това сподели майката на Иванка Стоянова изчезналия Емил Боев в ефира на Нова. 

"Снощи се обади жена, която каза, че е видяла момче с подобно описание, но тя не го е снимала. Кза, че е бил дезориентиран и е ходил бос на платното"

"Няма как да няма следа вече 61 дни, аз съм потресена на отношението към нас като родители. Защо никой не ни се обажда. Ние искахме делото да се прехвърли към Софийска градска прокуратура, чакаме и от там, но вече един месец и от там няма отговор, от Перник изобщо никой не ни е търсил", допълни още тя. 

"От полицията в Перник никога не са ни търсили, ние ги търсим. Последната обратна връзка от там беше на 2-ри март, когато ние с мъжа ми отидохме да поискаме документите по делото. Самите документи, които ни представиха бяха разпити на нас от семейството и приятели, нямаше нищо друго", коментира тя. 

"Не знаем къде да се обърнем, за да бъде претърсван и извън пределите на страната"

Тя припомни, че малко преди да изчезне синът й е бил с приятел, който е подлаган на детектор на лъжата, но всеки път е казвал, че не си спомня нищо от деня, в който Емил Боев е изчезнал.