София 4 °C София 4°C - ясно небе Велико Търново 3 °C Велико Търново 3°C - облачно Пловдив 4 °C Пловдив 4°C - мараня Варна 6 °C Варна 6°C - ясно небе Бургас 7 °C Бургас 7°C - предимно облачно

НОВА ТАКТИКА: Украинската посланичка у нас направи вуду кукла на Путин (СНИМКА)

"Казват ми, че правя някаква черна магия. Естествено, това са измислици"


Посланикът на Украйна в България Олеся Илашчук обяви в своя профил в Telegram, че е направила вуду кукла на руския президент Владимир Путин, която боде с игла.

Според нея с тази публикация "на приятелите ми ще стане малко смешно, а враговете на Украйна – ще се уплашат много.

"Казват ми, че правя някаква черна магия. Естествено, това са измислици. Но за разтоварване на психиката, тази вечер направих вуду кукла. Съжалявам, трябва да замаскирам снимката на главата на куклата. Има снимка на нашия общ враг, който започна война срещу Украйна. Всички много добре знаете кой е там! Сега отивам до куклата и вкарвам игла в нея. И става по-лесно на душата, за да не спирате дори за секунда и да вършите работата си възможно най-ефективно. Нека на приятелите ми стане малко смешно, а враговете на Украйна – ще се уплашат много“, пише Илашчук в коментар към снимката.

Олеся Илашчук се представя като сексолог, терапевт, хипнотизатор и оператор на събития в професионалния козметичен бизнес.