София 24 °C София 24°C - ясно небе Велико Търново 23 °C Велико Търново 23°C - разкъсана облачност Пловдив 27 °C Пловдив 27°C - предимно ясно Варна 17 °C Варна 17°C - разкъсана облачност Бургас 19 °C Бургас 19°C - предимно ясно

Зов за помощ: Търсят се кръводарители за жена на 22г. с множество прободни рани

Жената е била нападната с нож и има множество рани
7 мЗов за помощ 736 Ивайло Цветков

Тази нощ млада жена е била нападната с нож, има множество рани и се нуждае от даряване на кръв. В инцидента е пострадала и нейната сестра, която също е получила наранявания, но е успяла да извика помощ.

Тя е на 22 години и е станала жертва на престъпление. Момичето има нужда от кръводарители и в момента е настанена в Отделението по реанимация на УМБАЛ Бургас" и ще претърпи поредица от животоспасяващи операции.

Близките на сестрите организират акция по кръводаряване, която е започнала днес сутринта. Всеки здрав човек от 18 до 65-годишна възраст, който желае да помогне, може да отиде в Отделението по трансфузионна хематология на УМБАЛ Бургас и да дари кръв, като кръвната група не е от значение. Отделението се намира на гърба на ДКЦ I (Първа поликлиника) и ще работи с кръводарители и след 14 ч.

Телевизия Евроком - водещи новини от България и света - политика, здраве, предавания, спорт Eurocom.bg се издържа чрез реклами!

Моля, разрешете рекламите на сайта ни!

Благодарим Ви, че ни подкрепяте!