София 28 °C София 28°C - ясно небе Велико Търново 29 °C Велико Търново 29°C - ясно небе Пловдив 33 °C Пловдив 33°C - ясно небе Варна 32 °C Варна 32°C - ясно небе Бургас 31 °C Бургас 31°C - ясно небе

Адв. Белянова: Несправедливо е решението на съда за гаранция от 10 000 лева

По думите ѝ до момента Десислава Иванчева живее единствено с пенсията на своята майка
29 дниОбщество 6 Антоанета Начева

Несправедливостта и към Десислава Иванчева, и към Биляна Петрова продължава много дълго време. Днешното решение на съда да заплати гаранция от 10 000 лева, за да бъде на свобода, също беше някаква форма на несправедливост за мен. Аз просто постъпих правилно. Това заяви пред "Евроком" водещата на "Часът на избора" и адвокат Албена Белянова и мотивира решението си за плащането на гаранцията от 10 хиляди лева на Десислава Иванчева.

"Аз съм зависима единствено от истината и от това, което съм виждала през годините - показният арест на Десислава Иванчева и Биляна Петрова преди три години разкри за какво става въпрос.  Да, съдът ще се произнесе, но кога? Сега, ако се върне делото отново на втора инстанция може да минат години, а двете жени, освен в арест, в затвор, са под ключ, реално. Биляна Петрова има майка, за която се грижи и дори не може да излезе да ѝ напазарува. Десислава Иванчева знаем, че е бременна, че очаква бебенце. Не може да се разчита само на това, всъщност с пенсията на майка ѝ те живеят. Какво да ме притеснява въщност? Човещината? Доброто?", категорична е адв. Белянова.  

Телевизия Евроком - водещи новини от България и света - политика, здраве, предавания, спорт Eurocom.bg се издържа чрез реклами!

Моля, разрешете рекламите на сайта ни!

Благодарим Ви, че ни подкрепяте!