София 11 °C София 11°C - ясно небе Велико Търново 16 °C Велико Търново 16°C - ясно небе Пловдив 14 °C Пловдив 14°C - ясно небе Варна 16 °C Варна 16°C - ясно небе Бургас 15 °C Бургас 15°C - предимно ясно

Борисов: Аз съм европейски възпитаник от над десетилетие (ВИДЕО)

Той каза, че излизането на Слави Трифонов на политическата сцена не е случайно

Сега бяха изборите, за какви предсрочни говорите? Харчете си парите, щом искате, вместо да правите болници. Нали изборите са честни и прозрачни? Аз съм европейски възпитаник над десетилетие и нищо не е договорено, когато нищо не е договорено, затова в развитите държави няма служебни правителства и не се плашат със служебни правителства. Това коментира лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов във Велико Търново.

"Ние сме първи - народът се произнеса и за чекмеджета, чанти. Страх ме е само от Господ". По думите му, ако се стигне до служебен кабинет би означавало, че партиите не са проявили мъдрост.

Той каза, че излизането на Слави Трифонов на политическата сцена не е случайно, коментира и промените по върховете на ГЕРБ и заяви, че има много градове, в които не е доволен от постиженията на партията му.

"Мисля, че градовете, в които бяхме най-успешни, сега имаме по-различни резултати и анализирам този процес. Имаме резултати, които не ме задоволяват - милиарди инвестиции се направиха в София, например. Там какво ли не се направи, значи някъде партията бърка. Една Стара Загора, Бургас - няма нещо, което да не е направено и там резултатите с Трифонов са най-близки и ще го анализираме.

Телевизия Евроком - водещи новини от България и света - политика, здраве, предавания, спорт Eurocom.bg се издържа чрез реклами!

Моля, разрешете рекламите на сайта ни!

Благодарим Ви, че ни подкрепяте!