София 11 °C София 11°C - ясно небе Велико Търново 16 °C Велико Търново 16°C - ясно небе Пловдив 14 °C Пловдив 14°C - ясно небе Варна 16 °C Варна 16°C - ясно небе Бургас 15 °C Бургас 15°C - предимно ясно

Борисов: Лъжите на другите партии станаха факт, всички слугуваха на Радев (НА ЖИВО)

"1 месец след изброите никой не предложи план за възстановяване"
3 чПолитика 1201 Мирослав Митков

Юда днес е предал Господ, но знаете - с наше решение от 10 години насам Разпети петък е неработен ден, за да могат всички православни вярващи, за антихристите това не важи, да изкажат мъката си и да идат на църква. Това заяви премиерът в оставка Бойко Борисов на среща с министрите. 

"Който иска да нарушава тези неща, има началник голям - Господ, който гледа. Не е идеята само да ходиш на 3 март или Великден да се наредиш в храма "Ал. Невски". По ежедневието се разбира кой е вярващ християнин", категоричен бе той. 

"Затова благодаря, че подкрепихте решението на Велика събота да изпратим правителствения самолет, за да може благодатният огън да бъде докаран и разпръснат над страната и всички православни да се радваме на този най-велик празник", каза премиерът в оставка.

"Поредните лъжи на другите партии станаха факт и вчера в бюджетната комисия. 1 месец след изброите никой предложи план за възстановяване. Всички слугуваха на Радев да му променят избирателните кодекси. Затова благодаря на всички министри, че сте толкова отговорни и продължавате да действате", добави Борисов. 

Телевизия Евроком - водещи новини от България и света - политика, здраве, предавания, спорт Eurocom.bg се издържа чрез реклами!

Моля, разрешете рекламите на сайта ни!

Благодарим Ви, че ни подкрепяте!