София 10 °C София 10°C - предимно облачно Велико Търново 11 °C Велико Търново 11°C - разкъсана облачност Пловдив 12 °C Пловдив 12°C - разкъсана облачност Варна 12 °C Варна 12°C - предимно ясно Бургас 11 °C Бургас 11°C - разкъсана облачност

ГЕРБ-Сливен регистрира листата си с кандидати за народни представители, Танева е водач

Втора е Мария Белова – юрист, народен представител в 43-то и 44-то  Народно събрание
19 сПолитика 490 Мирослав Митков

ГЕРБ-Сливен регистрира листата си с кандидати за народни представители  за предстоящите на 4 април парламентарни избори. Регистрираната листа е  12-членна, а водач е областният координатор и министър на земеделието, храните и горите Десислава Танева.

Втора е Мария Белова – юрист, народен представител в 43-то и 44-то  Народно събрание. Трета е Галя Захариева - педагог и народен  представител в 42-то, 43-то и 44-то НС. Четвърти в листата е Пламен  Крумов – предприемач и спортист. Той е общински председател на  СДС-Сливен. Пета е д-р Наталия Канева – лекар. Началник на отделението  по ендокринология в МБАЛ "Д-р Иван Селимински"-Сливен. Под номер шест в  листата е Георги Даскалов – фармацевт и мениджър на аптека в Сливен.  Седми е Деян Митев –директор и главен художествен ръководител на Ансамбъл за народни песни и танци – Сливен. На осмо място е д-р Славян Тъмнев – лекар, специализант в „Клиника по кожни и венерически болести“ в УМБАЛ „Александровска“. Педагогът Милена Гочева е девета. Тя е начален учител в Сливен. Под номер десет е д-р Димитър Великов – стоматолог и управител на Амбулатория за индивидуална практика по дентална медицина.  Единадесети в листата е Борис Шейтанов – предприемач и мениджър на  застрахователен офис. На 12-то място е Даниела Василева – педагог и учител в Сливен.

40% от листата на ГЕРБ в Сливен са от гражданската квота, а имената са предложени чрез анонимна анкета сред близо 3 000 граждани. Това заяви след регистрацията на листата областният координатор на партията Десислава Танева. 

„От всички кандидати за народни представители от ГЕРБ  Сливен, само трима сме били в листи до момента. Останалите девет са млади и образовани хора, които влизат в листа на ГЕРБ или друга политическа формация за първи път. Това са млади хора, които живеят в Сливен, корените им са от тук, работят и се развиват в нашия град“, каза още Десислава Танева. Тя заяви, че очаква позитивна и честна кампания, с реални и изпълними ангажименти към хората.

Телевизия Евроком - водещи новини от България и света - политика, здраве, предавания, спорт Eurocom.bg се издържа чрез реклами!

Моля, разрешете рекламите на сайта ни!

Благодарим Ви, че ни подкрепяте!