София 20 °C София 20°C - предимно облачно Велико Търново 17 °C Велико Търново 17°C - умерен дъжд Пловдив 22 °C Пловдив 22°C - облачно Варна 14 °C Варна 14°C - слаб дъжд Бургас 17 °C Бургас 17°C - умерен дъжд

Илиян Василев: Нито една от телевизиите на властта не отрази казаното от Илчовски

"Ако разчитахте на БНТ, БТВ и Нова - никога нямаше да разберете какво се е случило"
2 мПолитика 1182 Мирослав Митков

За последен път да обърна внимание - нито една от телевизиите на властта не отрази казаното от Светослав Илчовски в парламентарната комисия. Това пише в своя профил във "Фейсбук" Илиян Василев.

Ако разчитахте на БНТ, БТВ и Нова - никога нямаше да разберете какво се е случило. Те предават от хола, от кухнята, от столовата, от спалнята, но не и от Народното събрание и заседанието на тази комисия. Поредното доказателство че един център ги контролира и управлява.

Като не бойкотират тези телевизии представителите на протестните партии само ги легитимират и така се превръщат в съотговорни за 112 тото място.

Няма смисъл да се повтаря на хора, които не искат да разберат и се радват на покана от Георги Любенов, Хекимян или Виктор Николаев.

Бойкотът не е само протест, той е израз на желание и начало на промяната, защото само с Борисов тези телевизии не могат да оцелеят. Но трябват топки, трябва характер. И на първо време да се лишат от съветите на пиарите си. Иначе утре ще се прегръщат с Кошлуков.

Телевизия Евроком - водещи новини от България и света - политика, здраве, предавания, спорт Eurocom.bg се издържа чрез реклами!

Моля, разрешете рекламите на сайта ни!

Благодарим Ви, че ни подкрепяте!