София 34 °C
Велико Търново 35 °C
Пловдив 37 °C
Варна 30 °C
Бургас 30 °C
Начало Новини Предавания На живо

Извънредно изявление на Доган и Карадайъ: Обвиниха президента и ГЕРБ

Президентът не можа да разбере значението на институцията "Президент"

Извънредно изявление на Доган и Карадайъ: Обвиниха президента и ГЕРБ

Президентът не можа да разбере значението на институцията "Президент"

21 мПолитика 25005 Боряна Райчева


Президентът не можа да разбере значението на институцията "президент" и води лични битки. Това заяви председателят на ДПС Мустафа Карадайъ по време на съвместно извънредно изявление с Ахмед Доган.

Решението на партията беше да не хвърляме камък, защото знаехме, че и ние ще се изцапаме , и ние ще се окаляме. Опитахме се да стоим на дистанция от всички тези, няма да им правя квалификация. Виждате какво се случва в страната, войната им на институции доведе до там, че видяхме вчера до какво се стигна в София. Днес те целяха точно това. Целта им беше агресия в частна собственост. Те искали сараите", каза Карадайъ.

"За съжаление виждаме, че държавата липсва, президентът не можа да разбере какво означава институцията президент и води лични и персонални битки. Това, което се случи да се смесят различните потоци днес го направи и изпълнителната власт, направи го Жандармерията, направи го кмета на общината, който е зам.-председател на ГЕРБ - това значи, че ГЕРБ го направи. Те търсиха провокацията, за да се скрият зад нас", каза още той.

Очаквайте подробности!