София 28 °C София 28°C - ясно небе Велико Търново 29 °C Велико Търново 29°C - ясно небе Пловдив 33 °C Пловдив 33°C - ясно небе Варна 32 °C Варна 32°C - ясно небе Бургас 31 °C Бургас 31°C - ясно небе

ИЗВЪНРЕДНО: Журналисти на "Евроком" са били подслушвани в разговор с Георгиев от БОЕЦ

ГД БОЕЦ публикува документи
1 месецОбщество 30 Ивана Иванова

Георги Георгиев от ГД БОЕЦ публикува документи, от които става ясно, че при неговото подслушване от службите са следени и слушани и разговорите му с журналисти.

По думите на Георгиев той е подслушван като гражданин, председател на БОЕЦ - гражданска организация заради организирането на протести и използването на социалните мрежи и приложения за изразяване на гражданската му позиция.  

"Журналистите са подслушвани защото са имали дързостта и професионализма да говорят с мен, за да отразяват обективно протестите и позицията на БОЕЦ и гражданите. Сред тях има и чужди медии, като ФРАНС ПРЕС, както и водеши български журналисти - Люба Кулезич, автор и водещ на предаването "Честно казано" по Телевизия Евроком , Димитър Стоянов - разследващ журналист от Биволъ  и Bird.bg , Петър от сайта fakti.bg , Мирослав Митков от Евроком и други", написа още Георгиев.

Телевизия Евроком - водещи новини от България и света - политика, здраве, предавания, спорт Eurocom.bg се издържа чрез реклами!

Моля, разрешете рекламите на сайта ни!

Благодарим Ви, че ни подкрепяте!