София 4 °C София 4°C - ясно небе Велико Търново 9 °C Велико Търново 9°C - ясно небе Пловдив 5 °C Пловдив 5°C - ясно небе Варна 3 °C Варна 3°C - мъгла Бургас 3 °C Бургас 3°C - лека мъгла

Христо Иванов: Съпругата ми се смя на отвореното писмо, аз не твърдя, че Виолета Сечкова е Мата Хари

Коментар на съпредседателя на “Демократична България”
8 сПолитика 917 Златина Петкова

“Съпругата ми се смя на отвореното писмо на Виолета Сечкова”, заяви пред bTV съпредседателя на “Демократична България” Христо Иванов. 

Иванов обясни, че няма доказателства, че именно Сечкова е Мата Хари. Той допълни, че постът му във Фейсбук, който се намеква, че бившата телевизионна водеща е жената, поставила банкнотите и кюлчетата злато в шкафчето на премиера Бойко Борисов, не е внушение, а твърдение. То се дължало на това, че българската прокуратура до ден днешен не е установила коя  е Мата Хари.

“Моята задача като български политик е да поставям въпроса и да питам защо няма отговор. Става дума за един кръг около министър-председателя Бойко Борисов, който съществува в сферата на Омертата - там, където не се дават отговори”, обясни още Иванов и допълни, че той не твърди, че Виолета Сечкова е Мата Хари.

Телевизия Евроком - водещи новини от България и света - политика, здраве, предавания, спорт Eurocom.bg се издържа чрез реклами!

Моля, разрешете рекламите на сайта ни!

Благодарим Ви, че ни подкрепяте!