София 8 °C София 8°C - предимно облачно Велико Търново 11 °C Велико Търново 11°C - предимно облачно Пловдив 14 °C Пловдив 14°C - разкъсана облачност Варна 13 °C Варна 13°C - ясно небе Бургас 15 °C Бургас 15°C - предимно ясно

Кольо Парамов: Не може един човек с леви убеждения да няма право да изкаже тези леви убеждения (ВИДЕО)

"Преди 3 години бях уточнил, че пътят на Пеевски е твърде прозрачен и твърде неясен", коментира финансовият експерт
28 сПолитика 693 Боян Марков

"Характерното в тази предизборна кампания е, че не е като другите кампании досега, но ситуацията е такава, така че трябва да се съобразим с това условие". Това заяви в ефира на "Делници" кандидатът за народен представител Кольо Парамов от КП "Патриотична коалиция - Воля и НФСБ".

"Не ме изненада разпространената информация от държавния департамент. Съвсем не ме изненада. Напвотив", допълни още той.

"Аз очаквах тази оценка. Тя е твърде неблагоприятна за страната ни. Но въпреки всичко тя е много точна и категорична", смята финансовият експерт.

"Преди 3 години бях уточнил, че пътят на Пеевски е твърде прозрачен и твърде неясен и се очакваше тогава силите на онези политици, които го поддържаха, да осъзнаят в един момент оценката на света. В момента държавния департамент засича много точно и ясно обвързаността на тази сила и дава друг оценъчен момент, който ние вече 38 месеца чакаме", коментира Парамов.

"Аз се съгласих да вляза в тази коалиция само заради едно: Не може един човек с леви убеждения да няма право да изкаже тези леви убеждения. Онези социални програми, които предлага тази коалиция и ангажимента на г-н Марешки по цялата вертикала е мното важен. Ако се разбира точно и ясно, че всички пенсионери над 65-годишна възраст и учащите до 18-годишна възраст трябва да получат лекарства, то това е социалната програма в действие", завърши Кольо Парамов.

 

Телевизия Евроком - водещи новини от България и света - политика, здраве, предавания, спорт Eurocom.bg се издържа чрез реклами!

Моля, разрешете рекламите на сайта ни!

Благодарим Ви, че ни подкрепяте!