Lara Fabian и турнето 50 гостуват в София след по-малко от седмица!

Концертът ще се състои на 16 декември

1 месецРазвлечение 28

Невероятната Lara Fabian ще посети България съвсем скоро – на 16 декември! Концертът в Арена Армеец ще бъде наистина впечатляващ – част от световното турне 50, което започна тази година, и ще продължи и през 2020. По време на обиколката, Lara Fabianще подари на своите фенове незабравими емоции с най-обичаните си хитове като Je T’aime, Je suis Malade и Adagio, както и песни от новия четеринадесети албум на певицата – “Papillon”.

За световното турне 50, Lara Fabian пътува с голям екип, включително и личен готвач. Певицата спазва стриктна диета, която включва безглутенови храни и продукти без лактоза. За белгийската изпълнителка, в деня на концерта й в София, ще бъде приготвена органична и био храна и ще бъде осигурено висококачествено френско шампанско.

С над 20 милиона продадени албума по света, Lara Fabian е най-успешната белгийска певица на всички времена. Тя е носителка на редица отличия, сред които два пъти Световна музикална награда за най-продаван бенелюкски изпълнител, награда Felix за Най-добър женски изпълнител, френската награда Victoires de la Musique и други.

Все още има налични билети за концерта на Lara Fabian в София на 16 декември в мрежата на Eventim, както и онлайн на www.eventim.bg.

ОЩЕ ОТ Развлечение

Границите падат с Дейвид Гарет на 25 октомври в Арена Армеец

След грандиозния успех в над 14 страни “UNLIMITED – LIVE” 2020 идва и в България

2 месецаРазвлечение

Суданка е Модел на годината 2019

Адут Акех е на 19 години

2 месецаРазвлечение

Амстердам се превърна в искряща приказка

Светещ комплекс озари холандската столица

2 месецаРазвлечение

Концерт „Булевардът“ на 8ми ноември

За историите на песните на Михаил Белчев

3 месецаРазвлечение

"Жокера“ превъртя боксофисите за филми с категория R

Филмът на Тод Филипс вече е спечелил 805 милиона долара

3 месецаРазвлечение