София 10 °C София 10°C - предимно облачно Велико Търново 11 °C Велико Търново 11°C - разкъсана облачност Пловдив 12 °C Пловдив 12°C - разкъсана облачност Варна 12 °C Варна 12°C - предимно ясно Бургас 11 °C Бургас 11°C - разкъсана облачност

Манолова: Хаджигенов представляваше "Изправи се! Мутри вън!" до изборите (ВИДЕО)

Това коментира тя в съвместен брифинг с Татяна Дончева
3 мПолитика 7028

Адв. Николай  Хаджигенов изрази мнение по БНТ, което е негово лично и не ангажира коалицията "Изправи Се! Мутри вън". Нееднократно сме заявили ясно в кампанията, че нито ще търсим подкрепа, нито ще даваме подкрепа. С партиите на статуквото не влизаме в пазарлъци за правителство - ГЕРБ, ДПС и БСП. Хаджигенов беше съпредставляващ коалицията "Изправи Се! Мутри вън" заедно с мен до провеждането на парламентарните избори. Това коментира Мая Манолова в съвместен брифинг с Татяна Дончева. 

"Предстои да се сформира парламентарната ни група, която ще избере свое ръководство и свои говорители, които ще изразяват мнението на парлементарната група. Не е задължително Хаджигенов да е част от тази група, ако смята да става министър с подкрепата на ГЕРБ и ДПС. Нито един от избраните депутати, който си позволи да влиза в договорки за министерски кресла, за постове и за позиции няма да бъде част от парламентарната ни група", коментира Манолова.

Телевизия Евроком - водещи новини от България и света - политика, здраве, предавания, спорт Eurocom.bg се издържа чрез реклами!

Моля, разрешете рекламите на сайта ни!

Благодарим Ви, че ни подкрепяте!