София 28 °C София 28°C - ясно небе Велико Търново 29 °C Велико Търново 29°C - ясно небе Пловдив 33 °C Пловдив 33°C - ясно небе Варна 32 °C Варна 32°C - ясно небе Бургас 31 °C Бургас 31°C - ясно небе

Маргарит Карабуров: Основната задача в програмата на партията ни е да инвестираме в образование

Коментар на представителя на ПП “Пряка демокрация”
27 дниОбщество 13 Златина Петкова

“Основната задача в програмата на партията ни е да инвестираме в образование”, коментар в предаването “Делници” на представителят на ПП “Пряка демокрация” Мартин Каарбуров.

Карабуров обясни, че програмата на формацията е изписана на 400 страници. По думите му, съставителите й са специалисти, които са взели под внимание нуждите на отделните региони.

Кандидатът за депутат обясни още, че за благото на България, трябва да се ползват всички възможности, предлагани от контактите с други държави.

Карабуров взе отношение и по въпроса за положението колекционерите на стари автомобили. Темата е близка до госта, защото той самият се занимава с такава дейност, като беше категоричен, държавата трябва да окаже помощ на тези хора. 
Телевизия Евроком - водещи новини от България и света - политика, здраве, предавания, спорт Eurocom.bg се издържа чрез реклами!

Моля, разрешете рекламите на сайта ни!

Благодарим Ви, че ни подкрепяте!