София 23 °C София 23°C - предимно облачно Велико Търново 19 °C Велико Търново 19°C - умерен дъжд Пловдив 25 °C Пловдив 25°C - предимно ясно Варна 24 °C Варна 24°C - разкъсана облачност Бургас 22 °C Бургас 22°C - предимно облачно

Митов: Искаме да знаем дали е имало подслушване и да се разграничим от извършителите

По думите му подобен тип говорене руши доверието в институциите
2 мПолитика 346 Ивана Иванова

Тази, бих го нарекъл измама, за подслушването ми прилича на ченгеджийска операция. Мина една седмица, а тези, които твърдяха, че има подслушване на опозиционни политици, имаха всичкото време на света и инструментите на властта. Някой бил казал, но кой не е ясно. Трябва да кажат кои са им източниците. Не могат да се унищожат следите, машините са такива. Това каза зам.-председателят на ГЕРБ Даниел Митов в ефира на БТВ.

"Не може Бойко Рашков да излезе и да каже, че има доказателства и ще ни каже когато той реши, като типичен представител на комунистическата номенклатура. Прехвърлят си топката, единият го казва, а другият го потвърждава, между Атанас Атанасов от ДБ и Рашков", коментира той.

По думите му подобен тип говорене руши доверието в институциите. "Служебният премиер, когато потвърди думите на ген. Атанасов, го попитаха откъде знае, а той отговори, че е научил от медиите", обясни Митов.

„Ние също искаме да знаем дали е имало подслушване и да се разграничим от хората, които са го извършили“, но не се дават доказателства, заяви Митов.

Телевизия Евроком - водещи новини от България и света - политика, здраве, предавания, спорт Eurocom.bg се издържа чрез реклами!

Моля, разрешете рекламите на сайта ни!

Благодарим Ви, че ни подкрепяте!