София 11 °C София 11°C - ясно небе Велико Търново 16 °C Велико Търново 16°C - ясно небе Пловдив 14 °C Пловдив 14°C - ясно небе Варна 16 °C Варна 16°C - ясно небе Бургас 15 °C Бургас 15°C - предимно ясно

Николина Ангелкова: Има такава политическа сила – и това е ГЕРБ

Коментар във фейсбук

Няколко много ясни знака дадоха днес от пленарна зала народните представители от „Има такъв народ“, както и партиите, които ги подкрепят, претендирайки, че могат да управляват.
В пълно противоречие с казаното от председателя на НС Ива Митева те гласуваха минималния срок от три дни за представяне на писмени предложения по приетия по тяхно предложение Закон за изменение и допълнение на Изборния кодекс.
Но нали именно госпожа Митева така пламенно пледираше от парламентарната трибуна, че законодателни промени не се правят за една нощ?!
Показаха също на хората, които са ги подкрепили, че нямат намерение да изпълнят обещанията си за въвеждането на мажоритарната избирателна система, заради които основно се учреди самата партия „Има такъв народ“. (Друг е въпросът, че от 2016 г. досега имаха достатъчно време да подготвят промените). С това се даде и недвусмислен знак, че волята на Суверена не е от особено значение на „партиите на промяната“.
За пореден път новите лица в Парламента доказаха, че основната им цел са бързи промени на Изборния кодекс, както и груба намеса в предстоящите президентски избори, а вероятно и предсрочни парламентарни!
Но господа и дами, не подценявайте българските граждани. Те виждат кой може да носи политическа отговорност и да изпълнява поетите ангажименти и дадените обещания.
И да, има такава политическа сила – и това е ГЕРБ.
Николина Ангелкова, Фейсбук

Телевизия Евроком - водещи новини от България и света - политика, здраве, предавания, спорт Eurocom.bg се издържа чрез реклами!

Моля, разрешете рекламите на сайта ни!

Благодарим Ви, че ни подкрепяте!