София 8 °C София 8°C - предимно облачно Велико Търново 11 °C Велико Търново 11°C - предимно облачно Пловдив 14 °C Пловдив 14°C - разкъсана облачност Варна 13 °C Варна 13°C - ясно небе Бургас 15 °C Бургас 15°C - предимно ясно

Петър Величков: Възможно е с Бербатов да поемем управлението на БФС

"Българският футбол се нуждае от една изключително тежка реформа", категоричен е представителят на Изпълкома на БФС
42 сСпортни 813 Боян Марков

Българският футбол се нуждае от една изключително тежка реформа. Това заяви Петър Величков - член на Изпълкома на Българския футболен съюз.

Величков коментира предстоящия конгрес на БФС, който се очаква да се насрочи за 25 юни, както и опцията да управлява заедно с футболната легенда Димитър Бербатов.

"Ясно е и е казано, че ние с Бербатов работим в екип. Възможно е в тази конфигурация да поемем управлението на БФС, ако ни бъда гласувано доверие, разбира се. Идеята днес обаче не е да говорим за това", заяви Величков.

По повод възможността избраното ново ръководство на футболния съюз да има пълен мандат, представителят на Изпълкома беше категоричен.

"Да, възможно е. Но това е възможно, ако всички членове на Изпълкома и президентът Михайлов подадат оставки и клубовете го гласуват. Теоретично е възможно Боби Михайлов да си оттегли оставката. Съмнявам се, че това нещо ще се случи. Не мисля, че той ще тръгне да върви назад. Нека да не търсим сензации около него. Не вярвам сам да се изплюе в лицето си", категоричен бе Петър Величков.

 

Телевизия Евроком - водещи новини от България и света - политика, здраве, предавания, спорт Eurocom.bg се издържа чрез реклами!

Моля, разрешете рекламите на сайта ни!

Благодарим Ви, че ни подкрепяте!