София 7 °C София 7°C - разкъсана облачност Велико Търново 7 °C Велико Търново 7°C - предимно ясно Пловдив 9 °C Пловдив 9°C - предимно облачно Варна 9 °C Варна 9°C - предимно облачно Бургас 10 °C Бургас 10°C - предимно ясно

Пламен Минев, БСП: Ние сме 130-годишна партия, но в момента сме реформирани (ВИДЕО)

"Нормално е когато има номинации и редене на листи, да има доволни и недоволни"
2 мПолитика 518 Боян Марков

"Листата, която Българската социалистическа партия представи по отношение на водачите на листите, е съобразена именно с последните изменения, както икономически, така и социални". Това заяви в ефира на "Делници" Пламен Минев - водач на листата на БСП в Пазарджик.

"Поради тази причина в листата е дадена преднина на икономисти, финансисти, юристи, лекари, т.е. специалисти, които ще бъдат нужни да излезем от кризата и да се справим с негативния ефект от COVID-19", допълни още той.

"Проблемите с нарежданията на листите в Перник и Пловдив няма да попречи на партията, колкото и това да е желано от някои кръгове. Партията е консолидирана", категоричен бе водачът на листа.

"Ние сме 130-годишна партия. Има едни традиции. Но в момента това показваме - че сме реформирани, имаме ръководство", подчерта специалистът.

"Нормално е когато има номинации и редене на листи, да има доволни и недоволни. Нормално е да има и малко по-остър тон. Но в никакъв случай това не е скандал и не може да се каже, че това ще се отрази в негативен план. Буря в чаша вода", категоричен бе Пламен Минев. 

Телевизия Евроком - водещи новини от България и света - политика, здраве, предавания, спорт Eurocom.bg се издържа чрез реклами!

Моля, разрешете рекламите на сайта ни!

Благодарим Ви, че ни подкрепяте!