София 23 °C София 23°C - предимно ясно Велико Търново 22 °C Велико Търново 22°C - облачно Пловдив 25 °C Пловдив 25°C - предимно облачно Варна 27 °C Варна 27°C - разкъсана облачност Бургас 27 °C Бургас 27°C - разкъсана облачност

Поляков: Всеки един човек трябва да принуждава съдът и прокуратурата да работят (ВИДЕО)

"Това е съдебната реформа. Разбира се струва пари", посочи Поляков

27 мПолитика 284

Продуцентската къща, която управлявам, излезе в "Уикенд" статия, че съм прехвърлил цялото имущество, за да измамя държавата, на жена си Надя, в което няма капка истина. Чиста, огромна лъжа, в което ти слагат името в едно голямо заглавие и иди после се обяснявай пред хората. Оттам нататък какво друго трябва да се направи освен да се заведе дело.

Това заяви в предаването "ЕвроДикоФ" на телевизия "Евроком" продуцентът Степан Поляков в отговор на въпрос на водещия Сашо Диков как се стигна до това да осъдят "Уикенд" за немалка сума.

"Скриха се, замълчаха си, минаха отдолу под повърхността. Те нямат реален адрес, между другото, "Уикенд". Те са на "Раковска" и на "Искър", но това се пази в тайна. Редакцията им е на 10-11 етаж. Само че ние това трябваше да го направим, да го разберем и да видим за какво става дума. Всичко такова, разбира се, не бива да остава ненаказано", категоричен е Поляков.

"Аз съм водил много дела, някои от тях - спечелил, други - не. И това е най-важното в така наречената съдебна реформа. Съдебната реформа е декоративен израз в парламента и в правителствата. Всеки един човек трябва да принуждава съдът и прокуратурата да работят - денонощно, непрекъснато, в наша полза. Това е съдебната реформа. Разбира се струва пари", посочи Поляков.

Продуцентът добави, че са му били необходими почти 2 години, за да осъди "Уикенд".