София 23 °C София 23°C - предимно облачно Велико Търново 19 °C Велико Търново 19°C - умерен дъжд Пловдив 25 °C Пловдив 25°C - предимно ясно Варна 24 °C Варна 24°C - разкъсана облачност Бургас 22 °C Бургас 22°C - предимно облачно

Пореден ремонт на границата с Турция

Това съобщиха от администрацията в Хасково
17 мОбщество 309 Мария Иванова

Предприемат се действия за осъществяване на бъдещи ремонти на компрометирани участъци от оградата на границата с Турция на територията на област Хасково, съобщиха от администрацията.  
Днес зам.-областният управител Мартин Узунов е извършил инспекция на инженерното възпрепятстващо съоръжение заедно с работна група от експерти. Той е посетил стратегическото за националната ни сигурност съоръжение във връзка с получени сигнали от ,,Гранична полиция". Били са направени скици на тези компрометирани участъци по оградата с цел изготвяне на количествено-стойностна сметка за предстоящия й ремонт.

След изготвянето на калкулацията за бъдещите разходи ще бъде подадена необходимата документация и материали до МС за отпускане на средства за реновирането, допълниха от държавната администрация.

Телевизия Евроком - водещи новини от България и света - политика, здраве, предавания, спорт Eurocom.bg се издържа чрез реклами!

Моля, разрешете рекламите на сайта ни!

Благодарим Ви, че ни подкрепяте!