София 4 °C София 4°C - ясно небе Велико Търново 9 °C Велико Търново 9°C - ясно небе Пловдив 5 °C Пловдив 5°C - ясно небе Варна 3 °C Варна 3°C - мъгла Бургас 3 °C Бургас 3°C - лека мъгла

РЕШЕНО: ВМРО и НФСБ отиват поотделно на изборите

Активът на ВМРО е категоричен - 2/3 от структурите са поискали партията да се яви сама на вота
14 сПолитика 2235 Мирослав Митков

ВМРО и НФСБ ще се явят поотделно на изборите. Новината беше потвърдена и от двете партии за NOVA. 

Това се случва 13 дни преди крайния срок за регистрация за парламентарния вот. По-рано стана ясно, че „Атака” няма да е част от коалицията, въпреки решението на съда.

 Активът на ВМРО е категоричен - 2/3 от структурите са поискали партията да се яви сама на вота. 

"Мисля че ВМРО може да излезе пред обществото с гордо вдигната глава, защото малко са политическите формации, които, когато са били на власт, могат да излязат, да си покажат програмата отпреди изборите и да кажат, че почти всичко обещано са го направили", коментира по-рано Красимир Каракачанов.

"Да, няма да се коалираме. Решението е на ВМРО. Те не искат да се явяват с нас. Мислят, че имат достатъчно сили. Добре, щом така са решили. Като не желаят, нищо насила не става", потвърди новината и лидерът на НФСБ Валери Симеонов.

 

Телевизия Евроком - водещи новини от България и света - политика, здраве, предавания, спорт Eurocom.bg се издържа чрез реклами!

Моля, разрешете рекламите на сайта ни!

Благодарим Ви, че ни подкрепяте!