София 10 °C София 10°C - предимно облачно Велико Търново 11 °C Велико Търново 11°C - разкъсана облачност Пловдив 12 °C Пловдив 12°C - разкъсана облачност Варна 12 °C Варна 12°C - предимно ясно Бургас 11 °C Бургас 11°C - разкъсана облачност

Росица Коцева: Частичното затваряне е дискриминация, решават кой ще живее и кой ще умре

Собственичката на заведение спази обещанието си да работи, след като мерките срещу COVID влязоха в сила
пропускане

Преди дни собственичката на заведение в София Росица Коцева заяви, че няма да затвори по време на частичния локдаун в страната.

В социалните мрежи заведението написа, че искат да бъдат затворени големите търговски вериги, да помолят банките да изчакат с изплащането на кредитите, както и да спрат лихвите по осигуровките им.

Собственик на заведение: Ще работя в локдауна, в затвора поне няма да плащам ток (ВИДЕО)

От ресторантьорския бранш поискаха всички бизнеси да бъдат затворени, както през март миналата година.

"Какви са според Вас новите мерки, казаха, че по-големите хипермаркети трябва да затворят, кои са над 300 кв.м, някои казаха, че щели да хитруват. Това са глупости, или е пълен локдаун, или се правим на Господ - кой ще живее и кой ще умре. Аз не искам да умирам, или ако ще умирам няма да е без бой", допълни тя.

"Аз не виждам никакви мерки, виждам единствено дискриминация, диктатура и манипулация. Хайде, затворете всички фирми и да видим колко ще им хареса на останалите, единственото, което се случва тук е, че държавата е разделена, това се случва единствено в България, никъде по света", коментира Коцева.

Телевизия Евроком - водещи новини от България и света - политика, здраве, предавания, спорт Eurocom.bg се издържа чрез реклами!

Моля, разрешете рекламите на сайта ни!

Благодарим Ви, че ни подкрепяте!