София 11 °C София 11°C - ясно небе Велико Търново 16 °C Велико Търново 16°C - ясно небе Пловдив 14 °C Пловдив 14°C - ясно небе Варна 16 °C Варна 16°C - ясно небе Бургас 15 °C Бургас 15°C - предимно ясно

Теменужка Петкова и Мая Манолова се срещат „очи в очи“ за документите на „Булгартрансгаз“ (ВИДЕО)

Министърът на енергетиката в оставка настоява излъчването във Фейсбук
3 мПолитика 4028

Теменужка Петкова и Мая Манолова се срещат „очи в очи“ за документите на „Булгартрансгаз“.

Председателят на временната комисия по проверка за установяване на злоупотреби и нарушения при разходването на средства от Министерски съвет, министерствата, държавните органи, държавни предприятия и дружества с повече от 50 на сто държавно участие през последните 10 години Мая Манолова и членове на комисията отиват на място в „Булгартрансгаз“ днес.

Манолова и членовете на комисията настояват да получат от „Булгартрансгаз“ проектите на договори от проведените обществени поръчки, отчети за извършеното строителство до момента, плащанията по газопреносната система и други документи, съгласно стартовия списък за ревизията, който комисията одобри на първото си заседание на 21 април 2021г.

Петкова настоява излъчването във Фейсбук да бъде прекратено, защото „Булгартрансгаз“ е част от стратегическата инфраструктура. Тя допълни, че Тома Биков от ГЕРБ-СДС не е бил поканен на срещата, която се провежда в момента.

Телевизия Евроком - водещи новини от България и света - политика, здраве, предавания, спорт Eurocom.bg се издържа чрез реклами!

Моля, разрешете рекламите на сайта ни!

Благодарим Ви, че ни подкрепяте!