София 34 °C
Велико Търново 35 °C
Пловдив 37 °C
Варна 30 °C
Бургас 30 °C
Начало Новини Предавания На живо

Водата спира в части от столичния център

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в части на столицата днес

Водата спира в части от столичния център

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в части на столицата днес

3 месецаОбщество 44 Георги Камарашев


„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в части на столицата днес, съобщиха от дружеството. 

Подмяна на спирателни кранове на ул. „Пиротска“ в Център налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на ул. „Пиротска“ от ул. „Димитър Петков“ до бул. „Константин Величков“, ул. „Зайчар“ от ул. „Цар Симеон“ до бул. „Тодор Алелсандров“, ул. „Царибродска“ от ул. „Цар Симеон“ до бул. „Тодор Алелсандров“.

Заради подмяна на спирателни кранове на ул. „Позитано“ в Център се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 18:00 часа на ул. „Позитано“ от бул. „Христо Ботев“ до ул. „Антим I“, ул. „Марко Балабанов“ от ул. „Позитано“ до ул. „Три уши“ и ул. „Антим I“ от ул. „Отец Паисий“ до болница „Сердика“.

Във връзка с подмяна на спирателни кранове на ул. „Ангел Кънчев“ в Център се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на ул. „Ангел Кънчев“ от ул. „Неофит Рилски“ до ул. „Уилям Гладстон“, ул. „Неофит Рилски“ от ул. „Ангел Кънчев“ до ул. „Георги С. Раковски“ и ул. „Парчевич“ от ул. „Ангел Кънчев“ до ул. „Неофит Рилски“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.
Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .