София 4 °C София 4°C - ясно небе Велико Търново 9 °C Велико Търново 9°C - ясно небе Пловдив 5 °C Пловдив 5°C - ясно небе Варна 3 °C Варна 3°C - мъгла Бургас 3 °C Бургас 3°C - лека мъгла

Зорница Илиева: Западът и Вашингтон не си дават сметка, че това не е Русия от времето на Елцин (ВИДЕО)

"Путин каза в прав текст, че Русия няма да допусне повече намеса във вътрешните й работи"
8 сПолитика 10103 Мирослав Митков

В Брюксел и във Вашингтон не си дават сметка, че това не е Русия от времето на Елцин. Русия не само промени своята външна политика и застана на международното поле като геополитически играч, но предварително Путин обявява каква ще бъде политиката на Русия. Това коментира в предаването "Делници" по телевизия Евроком международният политически снализатор Зорница Илиева. 

"Путин каза в прав текст, че Русия няма да допусне повече намеса във вътрешните й работи", каза тя, коментирайки случаят "Навални". Тя припомни и думите на президента, че казусът около блогера не е на дневен ред в Русия.

"Явно на Навални и н а екипа му е възложено да предизвикат сътресения в Русия и да предизвикат едва ли не това, което стана в Минск", смята анализаторът.

Телевизия Евроком - водещи новини от България и света - политика, здраве, предавания, спорт Eurocom.bg се издържа чрез реклами!

Моля, разрешете рекламите на сайта ни!

Благодарим Ви, че ни подкрепяте!