София 8 °C
Велико Търново 13 °C
Пловдив 9 °C
Варна 9 °C
Бургас 8 °C
Начало Новини Предавания На живо

Даниел Илиев нокаутира Деян Топалски

Илиев отмъсти на Топалски на "Muay Thai Grand Prix33"

11:54 ч. 21.12.2019 г.Други

В най-дългоочакваната кикбокс битка за годината в България Даниел Илиев зарадва шумните си "сини" привърженици в зала "Универсиада" и нокаутира в края на четвъртия рунд големия си противник Деян Топалски, който пък бе подкрепян от фенове на ЦСКА.
Своеобразното "вечно дерби" на галавечерта Muay Thai Grand Prix оправда очакванията за вълнуващи емоции, като феновете се постараха да създадат неповторима атмосфера. 
В края на четвъртия рунд поредната порция комбинации от страна на Даниел Илиев завърши с десен прав в лицето на Топалски, който бе пратен в нокдаун.
Реферът започна да отброява и въпреки че Деян остана на крака след 10, то той не бе в състояние да продължи и срещата бе прекратена с ТКО. Като цяло през целия двубой 28-годишният Илиев имаше превъзходство в първия и втория рунд, а третият бе най-равностоен и съответно най-добър за Топалски.
В четвъртата част вече Даниел се хвърли в търсене на нокаут и бе пределно агресивен в почти цялото времетраене, стигайки до целта десетина секунди преди края.
ПЪРВИ РУНДИлиев очаквано започна по-активно, макар да не можеше да записва попадения с хайкиковете си, докато пък Топалски (също очаквано) запазваше дистанция и бе по-обран. Илиев зарадва феновете си със силен десен прав в първата минута на рунда, а Топалски често се усмихваше, за да подскаже, че не е наранен. Десните кикове на Даниел започнаха да зачервяват лявата част на торса на Топалски, а в самия край на рунда бясна атака с комбинации с крошета на Илиев определено причини неприятности на члена на "Енимълс". В крайна сметка и сирената се чу в подходящ момент за Деян, за да го избави от още неприятности.
ВТОРИ РУНДИлиев отново имаше рано-рано успеавемост с десен хайкик и десен прав в целта, но след около 2 минути на рунда и Топалски вкара контриращо ляво кроше. Ребрата на Деян обаче видимо бяха поели доста поражения и гардът му вече не бе държан толкова високо. В последните 10 секунди реферът започна да отброява нокдаун на Топалски, който претендираше, че просто се е подхлъзнал. Всичко се случи след като Даниел го натика в ъгъла, като въпреки неуспешен спининг-бек-фист, явно е успял да го нарани.
ТРЕТИ РУНДДеян хващаше киковете на съперника, но след като те вече бяха нанесли поражение по торса му. Пасивността му обаче започваше да се забелязва на фона на неспиращите разнообразни атаки на Илиев, основно с десен кик и десен прав. В третия рунд двамата се впуснаха в някакви размени и може да се каже, че Топалски много повече ползваше лявата си ръка. Частта бе най-равностойната от началото на двубоя и съответно най-добра засега за фена на ЦСКА.
ЧЕТВЪРТИ РУНДИлиев сякаш бе отчел отстъплението в предишния рунд и се хвърли с ясна мисъл за търсене на нокаут, който в крайна сметка дойде след поредната канонада от комбинации. Даниел намери целта с десен прав десетина секунди преди края и реферът моментално се намеси, за да го отмести и да почва да отброява нокдаун. Топалски остана на крака и след 10, но не можеше да продължи адекватно двубоят и реферът отсъди ТКО. По трибуните за около минута страстите се нажежиха и полетяха няколко бутилки от едната страна към другата, но не се стигна до сериозни ексцесии. Както бяха инструктирани предварително, феновете на победителя останаха в залата по-дълго, а тези на загубилия се изнесоха първи.