София 3 °C София 3°C - ясно небе Велико Търново -2 °C Велико Търново -2°C - ясно небе Пловдив -1 °C Пловдив -1°C - мараня Варна 2 °C Варна 2°C - ясно небе Бургас 3 °C Бургас 3°C - предимно облачно

МЪЖКИЯТ СЕКСАПИЛ В 4 ЧАСТИ

ЧАСТ ПЪРВА НА НАЙ-СЕКСИ СПОРТИСТИ - ТЕНИСИСТИ

8 годиниФото Спорт 98 Телевизия Евроком

Кои спортисти са най-сексапилни? Футболисти, волейболисти, кечисти или тенисисти? 
 
Женската част от спортния отдел на ТВ Евроком реши да подбере десетте най-сексапилни мъжки фигури от четирите изброени спорта. Дори и от различно естество всеки спорт по своему развива телата на състезателите, което много жени намират за секси. Първа част на поредицата от класации, противно на очакванията, ще започне с тенистите, а не с футболистите.
 
Ето и десетимата най-привлекателни фигури от тенис кортовете, по които милиони дами по света въздишат. Забележка: Женксата част от екипа ни предупреждава, че световната ранглиста при мъжете няма нищо общо в нашата класация. Ето го и доказателството:
 
 
10. На последна позиция в секси-класацията се нарежда световният номер 1 Новак Джокович. Перефектен на корта, мъжествен и сексапилен, но за съжаление в касацията ни той е изпреварен от по-млад негов колега.
 
 
9. Млад, красив, чаровен и амбициозен. Пленил редица млади женски сърца - това е Ник Кирьос. И за съжаление не е свободен, както и номер 8.
 
 
 
8. Леко позастаряващ, но в никакъв случай по-малко сексапилен. Великан в мъжкия тенис - Роджър Федерер. Но сексапила не вирее само в Швейцария.
 
7. Испанецът Фелисиано Лопес е живото доказателство, че и на ибериойския полуостров живеят едни от най-сексапилните мъже. Харизматичен, очарователен, с изваяно тяло...
 
6. Тяло ли? Не случайно Вилфред Цонга е с една позиция по-напред в нашата секси-класация. Мощ излъчваща сексапил. Той е лошото момче на тениса. А кой не харесва лоши момчета?
 
5. Ах...Фернандо Вердаско...ах. Като сме отворили темата за лошите момчета, няма как той да е следващият в класацията. Дори да нямаше перфектно изваяно тяло, погледът му би пленил всяка жена на земята. А някои гледат и по-високо от земята...
 
4. Стан Вавринка - 183 сантиметра сексапил. Това е достатъчно определение за него, но няма да спрем до тук. Вавринка е едно от имената, което прави огромно впечатление качествата си. Когато излезе на корта обаче жените съвсем не гледат ракетата му, както е и при следващият тенисист в класацията ни. 
 
3. На почетната трета позиция е един бивш номер 1. Сексапилът в него обаче все още е във върхова форма. Името му говори достатъчно... Рафаел Надал.
 
2. Тази усмивка, тези очи... са на Фабио Фонини. Тяло и чар - мъж, на когото и да искаш да намериш недостатък - НЕ МОЖЕШ! Сега най-вероятно се питате защо не е на първа позиция? 
 
 
 1. Гришо.
 
 
АВТОРИ: Кристиян Кръстева и Ивета Йорданова