петък, 20.09.24
19.8 C
София
22 C
Пловдив
20.8 C
Варна
Search Suggestions

      ШАРЛЪТ ХОРНЕТС ПОБЕДИ САН АНТОНИО

      Джереми Лин отбеляза 15 точки в последната четвъртина, а отборът на Шарлът преодоля пасив от 23 пункта и нанесе десето поражение на Сан Антонио от началото на редовния сезон в Националната баскетболна лига на САЩ и Канада (НБА). „Стършелите“ спечелиха с 91:88 и спряха серията от шест поредни победи на „шпорите“.

      Лин завърши мача с 29 точки, след като отбеляза 11 от 18 стрелби под коша и беше точен при четирите си опита от зоната за три точки. Три от тях бяха в последната четвъртина на срещата. Кортни Лий добави 17 точки, Николас Батум се отчете с 15, а Коуди Зелър спечели 14 борби за Хорнетс, които загубиха от Денвър в последния си мач.

      Тони Паркър завърши мача с 19 точки в полза на Спърс, а Ламаркъс Олдридж добави 18 и 12 спечелени борби. Тим Дънкън отбеляза втория дабъл-дабъл с 16 точки и 10 борби, но техните усилия не стигнаха за победа. Спърс пропуснаха два шанса да изравнят в края на мача, след като Пати Милс и Дани Грийн бяха неточни от тройката.

      Отборът на Шарлът, който губеше със 7:28 след края на първата четвъртина и със 7:30 в началото на втората, заема шестата плейофна квота в Източната конференция и третото място на югоизток. Лидер в дивизията е Маями, след като Атланта отстъпи със 102:112 на Вашингтон.

      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ