петък, 20.09.24
15.8 C
София
19 C
Пловдив
20.3 C
Варна
Search Suggestions

      В Испания разбиха канал за детска порнография

      Испанската полиция неутрализира група, занимаваща се с детска порнография, съобщиха от Гражданската гвардия.
      Операцията е проведена на няколко етапа и е започнала през май. Арестувани са общо седем души, заподозрени в сексуална експлоатация на малолетни и непълнолетни лица, производство и продажба на детска порнография. Членовете на групата са планирали да отворят в Мароко „център“ за педофили, където всеки може да закупи“туристически пакети“.
      Разследването започна след подадени съобщения, че в една от къщите Тортоса (провинция Тарагона, област Каталония) се извършва заснемане на видео от порнографски характер, свързано с непълнолетни. На 29 май полицията извърши обиск и откри голям брой порнографски материали. Трима души са задържани, двама френски и един марокански гражданин.
      Заподозрените са намирали жертвите си в проблемни семейства в Барселона, Тортоса, Валенсия и Мароко. Значителна част от забранените материали са направени в периода 2000-2015 по време на пътуване на задържаните в Шри Ланка, Тунис, Камбоджа, Лаос, Тайланд, Сингапур, Чешката република, Кения, Франция, Индонезия.
      Жертви са 80 непълнолетни лица, от тях е установена самоличността на 29 души. До този момент групата е спечелила около 80 000 евро.

      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ