неделя, 22.09.24
4.8 C
София
11 C
Пловдив
15.1 C
Варна
Search Suggestions

      Почина звездата от „Животът на Пи” и „Беднякът милионер” Иррфан Кхан

      Актьорът Иррфан Кхан, който е бил приет в болницата в Мумбаи Kokilaben Dhirubhai Ambani с инфекция на дебелото черво, почина на 53-годишна възраст. Звездата от Пику се бори с тумор в продължение на няколко месеца и се върна в Мумбай, след като се лекуваше в Лондон. Иррфан Кхан оставя съпругата си Сутапа и двама сина. Вчера говорителят му потвърди, че е бил отведен в интензивното отделение, а малко по-късно отхвърли слуховете, че Ирфан Кхан е починал.

      Шойоит Сиркар, който режисира Иррфан Кхан в „Пику“, туитира: „Скъпи мой приятелю Иррфан. Ти се бори и се бори, и се бори. Винаги ще се гордея с теб … ще се срещнем отново .. съболезнования на Сутапа и Бабил … Сутапа, ти даде всичко възможно в този бой”.

      Той бе приет снощи след влошаване на здравословното му състояние.

      Докато новината за хоспитализацията на Иррфан Кхан се разпространи във вторник вечерта, говорителят на актьора пусна  изявление: „Да, вярно е, че Иррфан Кхан е приет в ICU в Кокилабен в Мумбай заради инфекция на дебелото черво“.

      Актьорът от Пику е диагностициран с невроендокринен тумор през март 2018 г., скоро след това отива в Лондон за лечение. Върна се в Индия през февруари 2019 г., за да заснеме Angrezi Medium и отлетя обратно в Лондон след кратък престой.

      Майката на Иррфан Кхан Саеда Бегум почина на 95-годишна възраст в събота сутринта в Джайпур.

      Иррфан Кхан е познат на зрителите по цял свят от участието си във филмите ”Животът на Пи”, „Кутия за храна”, „Джурасик свят”, „Беднякът милионер”,

      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ