понеделник, 23.09.24
4.8 C
София
12 C
Пловдив
15.3 C
Варна
Search Suggestions

      Ваня Григорова: Очаквам да победя, не да ида на балотаж

      „Очаквам да победя, не да ида на балотаж.  Гласувах толкова рано днес, за да покажа и на хората, които толкова рано отиват на работа в неделя – лекари, журналисти, полицаи. Всички тези хора са изключително ангажирани, но исках да покажа, че всеки може да отдели няколко минути ,за да е по-добре представен в политиката. Гласува се сега, след това се понасят резултатите от гласуването и негласуването.” Това заяви Ваня Григорова, кандидат за кмет на София, пред журналисти, след като упражни правото си на вот рано сутринта.

      „Призовавам всеки от нас да не се смята за ням свидетел на това, което се случва в неговия живот. Не сме статисти, участници сме в политиката и сега е времето да покажем какво искаме и какво не искаме да се случва в София. 

      „Гласувах за София, която трябва да е по-светъл, по-свободен град, освободен от властта на парите. Град, в който всеки се чувства като у дома си. град без елитни и неелитни училища, без частни улици. Призовавам хората да излязат и да покажат, че са по-важни от машините”

      Снимка: БГНЕС

       

      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ