сряда, 02.10.24
0.8 C
София
10 C
Пловдив
10.8 C
Варна
Search Suggestions

      Ваня Григорова: София снощи приличаше на Париж, редно е някой да поеме отговорност

      ,,Очакванията ми са съдът да разгледа документите и доказателствата и да вземе решение съобразно законността и справедливостта“. Това заяви Ваня Григорова, която беше кандидат за кмет на София, издигната от „БСП за България“ преди заседанието на Административния съд в София по делото за изборите за кмет в София.

      ,,Това, което виждаме, е смущаващо. Случилото се снощи е много твърд подход, предприет срещу запалянковците и футболните фенове и е редно някой да поеме отговорност за това. Недоволството към управлението на БФС е много сериозно, но видяното насилие не е непривично за европейска държава. Напротив, София снощи приличаше на Париж, но не би трябвало по този начин да се решават тежките проблеми, които има във футбола“, отбеляза Григорова във връзка с вчерашниия протест.

      ,,Могат да си водят каквито искат разговори, но аз съм общински съветник, който не е част от БСП, и тези разговори нямат отношение към моята позиция в Общинския съвет“, заяви тя относно изпратената покана за разговори от Васил Терзиев към Корнелия Нинова.

      Снимка: БГНЕС

      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      Сайтът е защитен от reCAPTCHA и Политиката за Поверителност и Общи Условия на Google са приложени.

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ