сряда, 18.09.24
15.8 C
София
19 C
Пловдив
18.7 C
Варна
Search Suggestions

      Хамид: Доган не е автор на редовете в писмото. Той не говори с махленския език на Аталай

      Депутатът Хамид Хамид от ДПС изказа съмнение, че „последният имейл, изпратен от някого до телевизии“, е писан от почетния председател на ДПС Ахмед Доган:
      „Ние прекрасно познаваме неговия стил. Това определено не са негови думи и той не е автор на тези редове. Нямам представа кой е авторът. … Д-р Доган говори с доста по-съдържателни думи, а не с махленския език на Рамадан Аталай. Мое предположение е това“. 
      „Бърка се в душите на хората, човърка се с груба сила и се противопоставят турци срещу българи, което е толкова опасно. Лицата, които по-рано днес Йордан Цонев посочи, са звънели на активисти, задавали са въпроси дали ще дадем нашата партията на българите и помаците, както и дали сте с нас, или сте с българите и помаците. Теми, които са толкова опасни. Учудвам се как създателят на българския етнически модел, човекът, който най-много се е борил това да не се допуска, не предприема действия да прекрати тези обаждания. Както и писанията във фейсбук групата в негова подкрепа, там има открито дискриминационни призиви. Някои се трият, ние имаме скрийншотове“.

      Снимка: БГНЕС

      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ