понеделник, 16.09.24
14.8 C
София
18 C
Пловдив
16.6 C
Варна
Search Suggestions

      КЪРВАВ УЖАС: Две деца са убити, а 11 души са ранени в Англия

      Шест от децата и двама възрастни са в критично състояние

      Две деца са убити, а още 11 души – ранени, при жестокото нападение с нож в английския град Саутпорт. Шест от децата и двама възрастни са в критично състояние. Извършителят е 17-годишен младеж. Ужасът се случва по време на ваканционен семинар за танци и йога на тема „Тейлър Суифт”.

      Полицията отхвърли възможността това да е терористичен акт, но все още не се съобщават други мотиви.

      Нападателят е задържан веднага след жестокия акт. Пристигнал е с такси от съседен град, в който живее, като е напуснал превозното средство, без да заплати дължимата сума. Според полицията той няма съучастници.

      Крал Чарлз Трети и кралица Камила отдадоха снощи почит на жертвите на „наистина ужасяващото“ нападение с нож в Северозападна Англия.

      Чарлз посочи, че двамата с кралицата са били „дълбоко шокирани“, когато са научили за „крайно ужасяващия инцидент в Саутпорт“.

      Снимка БГНЕС

      „Изпращаме най-искрените си съболезнования, молитви и най-дълбоко съчувствие на семействата и близките на тези, които така трагично загубиха живота си, както и на всички, засегнати от това наистина ужасяващо нападение“, коментира кралят.

      Принцът и принцесата на Уелс, Уилям и Кейт, на свой ред отбелязаха: „Като родители не можем да си представим какво преживяват семействата, приятелите и близките на загиналите и ранените в Саутпорт“.

      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ