събота, 21.09.24
16.3 C
София
21 C
Пловдив
19.8 C
Варна
Search Suggestions

      Тимур Халилов: Ахмед Доган е навсякъде, където сме ние. Аз съм г-н Доган!

      „Пеевски забрави всичко заради властта"

      „Демокрация, права и свободи – ДПС“ подаде всички необходими документи за регистрация. Не е ясно хората от другата фракция какво са подали. Очакваме от ЦИК да спази Изборния кодекс и да се вземат предвид всички факти. Това каза в ефира на Нова Тимур Халилов – независим депутат, част от приближените до Ахмед Доган.

      „Ние защитаваме волята на своите избиратели, за да се отстояват интересите им. Печатът е при нас, ние бяхме първи, а и бяхме представени от председателя Чакъров. Освен това няма изградена електронна платформа за заявления, така че да се подават онлайн. Нашите избиратели не искат Пеевски да не бъде част от ДПС. Той е изключен съвсем легитимно на 27 август и оттогава не представлява Движението. Фракцията около него цели само да унищожи партията“, заяви той.

      „Г-н Доган е навсякъде, където сме ние. Аз съм г-н Доган!“ Така депутатът от крилото на почетния председател на ДПС Тимур Халилов отговори на въпроса на водещите – къде е г-н Доган.

      Според него въпреки административните пречки, близките на почетния председател ще успеят да регистрират „Демокрация, права и свободи – ДПС“.

      „Пеевски забрави всичко заради властта, същото важи и за обкръжението му. Той вероятно ще разчита на купуване на гласове, няма истински депесар, който да гласува за него. Г-н Доган ще се включи активно в работата на колективните органи на Движението“, посочи още Халилов.

      По думите му в ДПС всеки получава своя шанс.

      „Оттук нататък е важно той как ще го оползотвори, видяхме истинското лице на Пеевски преди 8-10 месеца. В момента носим отговорността за това, че сме му дали такава възможност“.

      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ