събота, 21.09.24
8.8 C
София
14 C
Пловдив
13.3 C
Варна
Search Suggestions

      Калин Стоянов: Правилно отстраних Петър Тодоров

      „Правилно поисках да отстранят Петър Тодоров. Той е имал информация за Мартин Божанов-Нотариуса, докато е бил главен секретар на МВР. В интервю за сутрешния блок на БНТ, днес бившият главен секретар на МВР Петър Тодоров се опита да заблуди авторитетната зрителска аудитория чрез внушения и откровени лъжи.“ Това написа във фейсбук вътрешният минстър Калин Стоянов.

      Целият текст на написаното без редакторска намеса: 

      „В интервю за сутрешния блок на БНТ, днес бившият главен секретар на МВР Петър Тодоров се опита да заблуди авторитетната зрителска аудитория чрез внушения и откровени лъжи.

      Опитите му да плаши обществото, че след като има случаи на побоища в София значи има проблем с бежанците е ясно непознаване на проблематиката и нещо повече – проява на непрофесионализъм.

      Коментарите на Петър Тодоров за случаите с Петър Петров и Мартин Божанов са категорично прехвърляне на отговорност към настоящото политическо и професионално ръководство на МВР. Като бивш главен секретар той е разполагал с достатъчно ресурс и информация, за да разпореди нужните проверки и последващи действия. Такива няма.

      В заключение, с днешната си изява и демонстрирана „професионална експертиза“ Петър Тодоров доказа правилността на взетото от мен решение да поискам освобождаването му като главен секретар на МВР“, заключва Стоянов.

      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ