сряда, 02.10.24
19.1 C
София
21 C
Пловдив
19.1 C
Варна
Search Suggestions

      БРОЕНИ МИНУТИ: Украинската делегация пристигна на мястото на преговорите с Русия (СНИМКИ)

      Делегацията на Киев пристигна в понеделник на границата с Беларус, за да участва в преговорите с Русия. Това съобщиха от кабинета на украинския президент, като отбелязаха, че прекратяването на огъня и изтеглянето на войските от територията на Украйна са ключовият въпрос на срещата.

      „Украинската делегация пристигна в района на украинско-белоруската граница, за да участва в преговори с представители на Руската федерация“, се казва в съобщение, публикувано в Telegram канала на канцеларията на президента.

      „Ключовият въпрос на преговорите е незабавното прекратяване на огъня и изтеглянето на войските от територията на Украйна“, се подчертава в него.

      Делегацията  на Киев на преговорите с Руската федерация включва министъра на отбраната Алексий Резников и съветника на ръководителя на кабинета на Зеленски Михаил Подоляк .

      По-рано ръководителят на руската делегация на преговорите, помощник на президента Владимир Медински, заяви, че в неделя е постигнато споразумение с украинската страна за провеждане на преговори в Гомелска област на Беларус.

      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      Сайтът е защитен от reCAPTCHA и Политиката за Поверителност и Общи Условия на Google са приложени.

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ