вторник, 24.09.24
9.6 C
София
12 C
Пловдив
11.1 C
Варна
Search Suggestions

      Първан Симеонов: ПП-ДБ не можаха да произведат сбора от своите резултати

      Това, че либералните прозападни сили се събраха и Бойко Борисов пак ги победи, е новина. ПП-ДБ не можаха да произведат сбора от своите резултати. Макар и с малко, победата на ГЕРБ показва жизнеността на партийните ѝ структури.

      Това заяви за БНР изпълнителният директор на „Галъп интернешънъл болкан“ Първан Симеонов.

      Към новините от вчера трябва да се прибави високият резултат на партия „Възраждане“ и той може да е стимул за сработка на останалите формации. Третото, което е своеобразна изненада е „Има такъв народ“ – тяхната ситуация подлежи на отделен анализ, посочи Симеонов.

      „Не вярвам нещата да се нормализират, напреженията в политическото поле ще останат, но може да се мисли за някаква сработка. Двата блока в България – прозападните либерали и балканските консерватори трябва да осъзнаят, че никой никого не може да победи в истинския смисъл на думата, никой никого не може да изчегърта. Това са легитимни хора, които имат право на съществуване. Личното ми мнение е, че най-добрият вариант щеше да е те да се редуват във властта. Това е една чудесна биполярност, която може да е продуктивна. Ако не могат да се редуват във властта, поне известно време да си сътрудничат“, добави Първан Симеонов.

      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ