петък, 27.09.24
22.9 C
София
27 C
Пловдив
20.8 C
Варна
Search Suggestions

      Костов: Левски може да стигне до Европа

      Треньорът на Левски Николай Костов остава оптимист, че тимът може да стигне до Европа. Той коментира нулевото равенство на „сините“ с Черно море на „Георги Аспарухов“.

      „Имахме план за тази игра. Черно море не е случаен отбор и показват много добре. Доста са организирани. Нашият план на игра беше да ги оставим без топка, да разместваме играчите така, че да намираме свободни пространства, които да експлоатираме. Трудно намирахме чистите голови положения. Максимално добре искахме да се справим с това да не допускаме контра действия на отбора на Черно море, започна Костов.

      „Ако бях заминал знам добре, че щеше да има защо си замина в най-важния момент. Оставам, пак сме недоволни. На този въпрос много трудно мога да отговоря, желанието на едни е едно, на други е друго. Аз самият се пообърках. Не съм разговарял с играчите. Аз съм по принцип недоволен от целогодишния маратон целенасочено против Сираков, после се прехвърли срещу мен, после срещу ръководството. Годината бе много сложна, много неприятно се случи всичко. Посочен е виновникът, той пое цялата отговорност, заминава си. Вярвам, че ще успеем да постигнем целта си до края на сезона“, завърши треньорът на столичани.

      С точката Левски измести Локомотив Пд от четвъртото място, като двата тима са с равен брой – по 55, но „сините“ имат предимство в преките двубои от редовния сезон. В следващия си мач тимът на Костов ще търси първи успех в плейофите – съперник е именно Локо Пд, а двубоят е в събота, 18 май, от 20:15 часа на „Лаута“.

      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      Сайтът е защитен от reCAPTCHA и Политиката за Поверителност и Общи Условия на Google са приложени.

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ